Μοναδικές τεχνικές εφαρμογής και Beauty Tips προσαρμοσμένα σε όλες τις εποχές και ειδικά διαμορφωμένα στις ανάγκες σας.


Μοναδική αποστολή της Institut Esthederm είναι η «Διαχείριση της ηλικιακής ωρίμανσης» της σύγχρονης γυναίκας, φροντίζοντας να τη συνοδεύει σε όλα τα στάδια της ζωής της και διατηρώντας κατά το μέγιστο δυνατό τη νεανική όψη του δέρματος.

Τα πρωτόκολλα ομορφιάς της Institut Esthederm είναι ειδικά σχεδιασμένα από τα εργαστήρια του ομίλου στο Παρίσι. Αποτελούν μία μοναδική εμπειρία ομορφιάς και περιποίησης του δέρματος, προσαρμοσμένα σε κάθε εποχή και ανάγκη.

Απολαύστε τη μοναδική εμπειρία ολοκληρωμένης φροντίδας από την Institut Esthederm σε επιλεγμένα φαρμακεία και χώρους ομορφιάς.

Τα πρώτα στάδια περιποίησης της Institut Esthederm ξεκινούν όταν το σώμα τοποθετείται σε συγκεκριμένη στάση με σκοπό να ξεκινήσει η διαδικασία χαλάρωσης που θα σας επιτρέψει να απολαύσετε τις θεραπείες.

Σωστή προετοιμασία, αποτελεσματικός καθαρισμός, τεχνικές πιεσοθεραπείας με την εφαρμογή του Cellular Water Mist είναι μερικά από τα βήματα της τελετουργίας που ακολουθεί η Institut Esthederm.

Απολαύστε τη μοναδική εμπειρία ολοκληρωμένης φροντίδας από την Institut Esthederm σε επιλεγμένα φαρμακεία και χώρους ομορφιάς.


SPA EXPERIENCE


H Γαλλική προέλευση και μοναδική φινέτσα έρχεται για πρώτη φορά και στην Ελλάδα και παρουσιάζει την απόλυτη εμπειρία επαγγελματικής εξειδίκευσης αφιερωμένη στην υπηρεσία του δέρματός σας και στις ανάγκες της δικής σας επιδερμίδας.

Έχοντας σημαντικές βραβεύσεις στο ιστορικό της και χιλιάδες πιστές καταναλώτριες διεθνώς η Institut Esthederm μας παρουσιάζει την απόλυτη εμπειρία επαγγελματικής εξειδίκευσης όπως πραγματοποιείται στη Γαλλία και συγκεκριμένα στο VIP ινστιτούτο ομορφιάς ΙΕ στο Παρίσι τώρα και στην Ελλάδα.

Η νέα εξειδικευμένη σειρά επαγγελματικής περιποίησης του δέρματος της Institut Esthederm, σας προσκαλεί να ανακαλύψετε μια σειρά από μοναδικές αισθήσεις και τελετουργίες.

Ειδικά σχεδιασμένα πρωτόκολλα ομορφιάς, δημιουργημένα στα εργαστήριά μας στο Παρίσι, αποτελούν μια μοναδική εμπειρία ομορφιάς και περιποίησης του δέρματος.

Βασισμένα στη μοναδική τεχνογνωσία των αισθητικών μας και στην εξειδίκευσή τους. Η Institut Esthederm είναι μία premium γαλλική μάρκα επαγγελματικής εξειδίκευσης που απευθύνεται σε γυναίκες που αναζητούν αποτελεσματικότητα, ποιότητα και αισθησιακές υφές.