Ανακαλύψτε την καινοτομία της Institut Esthederm για την περιοχή των ματιών: Intensive Hyaluronic Eye Serum. Απολαύστε για 1η φορά τη μοναδική αίσθηση γεμίσματος, την αντιρυτιδική δράση, με αποτέλεσμα κατά του πρηξίματος και των μαύρων κύκλων, για φρέσκο και ξεκούραστο βλέμμα που διατηρεί τη νεανικότητά του.


ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΡΕΜΑΣ ΜΑΤΙΩΝ INTENSIVE HYALURONIC EYE SERUM

 

Η κρέμα ματιών Intensive Hyaluronic Eye Serum ενυδατώνει σε βάθος δημιουργώντας ένα φιλμ στην επιφάνεια της επιδερμίδας, το οποίο συγκρατεί το νερό και περιορίζει την απώλεια νερού. Διορθώνει τις ρυτίδες ενεργοποιώντας τη φυσική παραγωγή υαλουρονικού οξέος. Γεμίζει εντατικά την περιοχή γύρω από τα μάτια, ενώ παράλληλα τη λειαίνει, χαρίζοντας νεανική όψη.
Η κρέμα ματιών Intensive Hyaluronic Eye Serum περιέχει την πατέντα HYALURONIC με κάψουλες υαλουρονικού οξέος υψηλού μοριακού βάρους τα οποία διεισδύουν στα πιο βαθιά επίπεδα της επιδερμίδας, γεμίζοντας την περιοχή γύρω από τα μάτια. Παράλληλα, χάρη στην τεχνολογία ANTI FATIGUE, με το συνδυασμό 3 ενεργών συστατικών που καταπολεμούν τους μαύρους κύκλους και το πρήξιμο. Η κρέμα ματιών Intensive Hyaluronic Eye Serum έχει στην άκρη στόμιο zamak το οποίο χρησιμοποιείται συνήθως στον ιατρικό εξοπλισμό και έχει την ιδιότητα να παραμένει πάντα κρύο. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να ενεργοποιεί την μικρο-κυκλοφορία και να κάνει μασάζ στην περιοχή γύρω από τα μάτια.



ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ*



ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ TEAR TROUGH


Το tear trough είναι η «πτώση» του μέσω κάτω βλεφάρου, ακριβώς πλευρικά προς την πρόσθια δακρυϊκή κορυφή και περιορίζεται στην κατώτερη πλευρά του από την κατώτερη τροχιακή στεφάνη. Δίνει την αίσθηση του κουρασμένου βλέμματος. Πώς εμφανίζεται; Με την ηλικία, η περιοχή του κάτω βλέφαρου χάνει την πυκνότητά της, με την απώλεια της υποδερμίδας, δημιουργώντας το tear trough. Η συγκεκριμένη περιοχή μπορεί να αντιμετωπιστεί σήμερα με υαλουρονικό οξύ συγκεκριμένου υψηλού μοριακού βάρους, το οποίο χρησιμοποιείται και στα ενέσιμα. Η Institut Esthederm προσφέρει μία καινοτόμα τεχνολογία που αναζωογονεί την περιοχή γύρω από τα μάτια και περιορίζει τα σημάδια της κούρασης χάρη στην εντατική ενυδάτωση. Γεμίζει την περιοχή, αντιμετωπίζει τους μαύρους κύκλους και το πήξιμο αποτρέποντας την περιβαλλοντική γήρανση.


ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ