Χάρη στην εξειδίκευσή μας στις κυτταρικές πηγές, αναπτύξαμε μία μοναδική προσέγγιση της νεότητας, που προστατεύει την υγεία και την ομορφιά του δέρματος.

Αντιμέτωποι με το στοίχημα να παρέχουμε τις πιο καινοτόμες λύσεις στην κοσμετολογία για τη διατήρηση της νεανικής όψης του δέρματος, η Institut Esthederm έχει επικεντρώσει την έρευνά της σε σημαντικά κομμάτια όπως η ενυδάτωση, η δερματική διέγερση, η αντηλιακή προστασία και η υπερμελάγχρωση. Οι ερευνητές μας έχουν αναπτύξει την εξειδίκευσή τους και μεθοδολογίες σε κάθε κομμάτι ενδιαφέροντος, για να μπορέσουν να κατανοήσουν καλύτερα τη φυσιολογία του υγειούς δέρματος και τους μηχανισμούς με τους οποίος προσαρμόζεται στο περιβάλλον του. Προσδιορίζουν τις πιο μοναδικές συνεργίες και παρέχουν λύσεις με βέλτιστα αποτελέσματα με στόχο το “age beautifully”.

ΟΙ ΠΑΤΕΝΤΕΣ & ΟΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ INSTITUT ESTHEDERM

1

ΠΑΤΕΝΤΑ CELLULAR WATER ΓΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΝΙΚΗΣ ΟΨΗΣ

Η ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΠΑΤΕΝΤΑ ΤΗΣ INSTITUT ESTHEDERM

Αυτό το μοναδικό νερό, εμπνευσμένο από το νερό που έχουμε στο δέρμα μας, χρησιμοποιείται σε όλες τις συνθέσεις της Institut Esthederm. Το Κυτταρικό Νερό ενισχύει τον κυτταρικό μεταβολισμό και την περιποίηση τους δέρματος.

2

ΠΑΤΕΝΤΑ TIME CONTROL SYSTEM

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΝΙΚΗΣ ΟΨΗΣ, ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΤΗΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΓΗΡΑΝΣΗΣ

Διατηρεί την ενέργεια των νεαρών κυττάρων, αντιμετωπίζοντας το οξειδωτικό στρες.

3

REPAIR TECHNOLOGY

ΥΨΗΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ

Ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Ρυθμίζει και αποτρέπει την καταστροφή της επιδερμίδας. Εξασφαλίζει την οργάνωση των ινών κολλαγόνου και ενισχύει τη λειτουργικότητά τους για πιο πυκνό δέρμα.

4

OSMOCLEAN TECHNOLOGIES

OSMOCLEAN TECHNOLOGIES

Ενεργοποιεί τους φυσικούς μηχανισμούς άμυνας: χάρη στην παραγωγή των beta defensin, φυσικά αντισηπτικά του δέρματος, τα οποία περιορίζουν την παθογόνο χλωρίδα (μη επιθυμητά βακτήρια). Προστατεύει τη δερματική χλωρίδα που είναι απαραίτητη για την υγεία του δέρματος.

5

GLOBAL CELLULAR PROTECTION FILTER AND SCREEN FREE INTRACELLULAR PROTECTION:

ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΡΙΖΩΝ

Προστασία των κυττάρων από τις ελεύθερες ρίζες, αυξάνοντας τις αντιοξειδωτικές ιδιότητες του δέρματος.

ΑΝΤΙ-ΦΛΕΓΜΟΝΩΔΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Διεγείρει τους φυσικούς αντι-φλεγμονώδεις μηχανισμούς. Επαναλαμβανόμενα μικρο-φλεγμονώδη φαινόμενα είναι υπεύθυνα για τη γήρανση του δέρματος και την υπερμελάγχρωση.

DNA PROTECTION

Προστασία της σύστασης του DNA ενισχύοντας τους μηχανισμούς προστασίας.

ΧΑΡΤΗΣ ΣΥΝΘΕΣΕΩΝ

Επιλέγουμε αγνά μόρια που σέβονται το οικοσύστημα του δέρματος, ενεργοποιούν το μεταβολισμό, προστατεύουν τις φυσικές του πηγές και επαναφέρουν την αρχική του ποιότητα. Αυτά τα μόρια επιλέγονται στη συνέχεια βάσει πολύ αυστηρών κριτηρίων:

ΑΝΟΧΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Η πρωταρχική δέσμευση της Institut Esthederm είναι η εξασφάλιση της ανοχής και προστασίας σε κάθε στάδιο της σύνθεσης, όπως και ο σεβασμός των φυσιολογικών σταθερών του δέρματος, για αποτελεσματικότητα χωρίς κίνδυνο.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Τα συστατικά επιλέγονται βάσει 2 κριτηρίων: ασφάλεια και αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα. Οι μηχανισμοί δράσης πρέπει να σέβονται και να ενισχύουν τους φυσικούς μηχανισμούς του δέρματος, προκειμένου να ακολουθηθεί μια μακροπρόθεσμη προσέγγιση "επανεκπαίδευσης".

ΑΓΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΩΝ ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ

Η Institut Esthederm υποστηρίζει τη χρήση των πιο αγνών συστατικών στη βέλτιστη δόση. Η διαφάνεια των συστατικών είναι προτεραιότητα.