Η ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΜΑΥΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΜΙΑ ΣΤΑΣΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΤΡΟΠΩΝ ΣΚΕΨΗΣ

Τα αντηλιακά προϊόντα της Institut Esthederm προστατεύουν τη νεανική όψη του δέρματος και μπορούν να το προστατεύσουν από τις αρνητικές συνέπειες της έκθεσης στον ήλιο. Από την ίδρυσή της, η Institut Esthederm έχει επικεντρωθεί στον τρόπο που το δέρμα αντιδράει στον ήλιο. Η έρευνα των εργαστηρίων έχει οδηγήσει σε σημαντικές καινοτομίες, με αποτέλεσμα τα αντηλιακά προϊόντα της Institut Esthederm να έχουν μοναδική αποτελεσματικότητα στη διατήρηση της νεανικής όψης του δέρματος. Κάτι παραπάνω από προστασία από τον ήλιο, η αντηλιακή σειρά της Esthederm ενσαρκώνει ένα συγκεκριμένο τρόπο ζωής, μία μοναδική απόλαυση που είναι για τους λίγους και τυχερούς.

N°1

ΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ, ΟΧΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΌΝ

Όλα ξεκίνησαν από έναν φαρμακοποιό-βιολόγο που λάτρευε τον ήλιο και ήθελε να ζει με αυτόν.

N°2

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΔΕΡΜΑΤΟΣ

Όντας αλλεργικός στον ήλιο ως παιδί, ο άνθρωπος που δημιούργησε την Esthederm θέλησε να εκπαιδεύσει ξανά το δέρμα και να δημιουργήσει μία σχέση με τον ήλιο, επιτρέποντάς του να μαυρίζει και να μπορεί να αντιστέκεται στις ακτίνες UV.

N°3

ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΝΤΙ ΝΑ ΥΠΕΡΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΔΕΡΜΑ

Η σχέση ανάμεσα στο δέρμα και τον ήλιο εξαρτάται από τη δυνατότητα προσαρμογής- η ιδανική δόση ήλιου είναι απαραίτητη για να ενεργοποιήσει έναν μοναδικό μηχανισμό προστασίας: το μαύρισμα.

N°4

ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΥΡΙΣΜΑ

Όταν το δέρμα εκτίθεται στις ακτίνες UV, η παραγωγή μελανίνης ενισχύεται και η επιφάνεια του δέρματος γίνεται πιο παχιά για να φιλτράρει καλύτερα την ηλιακή ακτινοβολία. Το μαύρισμα είναι ο μηχανισμός προστασίας από το έγκαυμα.

N°5

ΤΟ ΜΑΥΡΙΣΜΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΗ ΓΗΡΑΝΣΗ

Όταν το δέρμα εκτίθεται στον ήλιο για μεγάλο διάστημα, οι φυσικοί μηχανισμοί άμυνας που έχει φτάνουν στο μέγιστο και πρέπει να ενισχυθούν. Για το λόγο αυτό και δημιουργήθηκε η πατέντα “GLOBAL CELLULAR PROTECTION”.

N°6

Ο ΔΕΙΚΤΗΣ SPF ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟΣ – ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΕΓΚΑΥΜΑ

Ο δείκτης SPF δε μας δίνει την πληροφορία για την προστασία της νεανικής όψης του δέρματος. Φανερώνει το επίπεδο UVB προστασίας (υπεύθυνη για το ηλιακό έγκαυμα). Οι διάφορες ποσοτικές και κυρίως ποιοτικές παράμετροι που λαμβάνουν υπόψιν τα αντηλιακά προϊόντα της Institut Esthederm, δε μπορούν να απεικονιστούν σε ένα μόνο νούμερο – οι ακτίνες UVA είναι το ίδιο, αν όχι περισσότερο, σημαντικές. Για το λόγο αυτό και η Institut Esthederm δημιούργησε τις 3 κατηγορίες προστασίας: Gentle Sun / Normal Sun / Strong Sun. Τα επίπεδα ήλιου που χρησιμοποιεί η Institut Esthederm σας βοηθάνε να επιλέξετε το κατάλληλο αντηλιακό προϊόν, ανάλογα με την ένταση του ήλιου.

GLOBAL CELLULAR PROTECTION

ADVANCED CELLULAR PROTECTION TECHNOLOGY :

Στην καρδιά όλων των αντηλιακών προϊόντων της Institut Esthederm υπάρχει η πατενταρισμένη τεχνολογία Global Cellular Protection, η οποία προστατεύει από τον ήλιο την ποιότητα και τη νεανική όψη του δέρματος, εξουδετερώνοντας τη φωτογήρανση.

Η Global Cellular Protection αφήνει τα δερματικά κύτταρα καλύτερα εφοδιασμένα, ώστε να αντιστέκονται στην ηλιακή ακτινοβολία, ενεργοποιώντας τους μηχανισμούς άμυνας και επανόρθωσης:

  • Προστασία από το οξειδωτικό στρες, το οποίο ευθύνεται για την πρόωρη γήρανση: ρυτίδες, απώλεια σφριγηλότητας (vitro test)
  • Προστασία από τις φλεγμονές, για τη θωράκιση του δέρματος από τις φλεγμονές και τα σημάδια υπερμελάγχρωσης(UVA + UVB ex vivo tests, prevention of sunburn cells, TNF-α and PGE2).
  • Προστασία από τη δερματική αλλοίωση, αποτρέποντας την παραγωγή MMP-1, υπεύθυνο για την υποβάθμιση των ινών κολλαγόνου (test of full light spectrum).
  • Προστασία από τις βλάβες στο DNA, η αιτία για τις αλλαγές στο κυτταρικό γενετικό υλικό(new H2Ax, in vitro, UVA test).
  • Προστασία από τις βλάβες στο DNA, η αιτία για τις αλλαγές στο κυτταρικό γενετικό υλικό(new H2Ax, in vitro, UVA test).

  • Βέλτιστη UVA/UVB προστασία στο Bronz Repair, 3 φορές πιο υψηλή από την πρόταση για τα αντηλιακά προϊόντα.
  • Ιδανική UVB προστασία η οποία αποτρέπει το ηλιακό έγκαυμα και χαρίζει τέλειο μαύρισμα.