ΝΕΑ

 1. Εξειδικευμένη Περιποίηση Φροντίδας Του Δέρματος Από την Institut Esthederm

  institut esthederm news

  Εξειδικευμένη Περιποίηση Φροντίδας Του Δέρματος Από την Institut Esthederm


  Μοναδικές τεχνικές εφαρμογής και Beauty Tips προσαρμοσμένα σε όλες τις εποχές και ειδικά διαμορφωμένα στις ανάγκες σας. Μοναδική αποστολή της Institut Esthederm είναι η «Διαχείριση της ηλικιακής ωρίμανσης» της σύγχρονης γυναίκας, φροντίζοντας να τη συνοδεύει σε όλα τα στάδια της ζωής της και διατηρώντας κατά το μέγιστο δυνατό τη νεανική όψη του δέρματος.

 2. H Αντηλιακή Σειρά Institut Esthederm

  institut esthederm news

  H Αντηλιακή Σειρά Institut Esthederm


  Οι πεποιθήσεις που συγκρούονται με τις κοινές προκαταλήψεις. Η τεχνογνωσία μας στην κυτταρική βιολογία μας επιτρέπει να επανεκπαιδεύουμε ακόμα και το πιο ευαίσθητο δέρμα, να ρυθμίζουμε την αντίδρασή του στον ήλιο και να αυξάνουμε την ανοχή του σε σταδιακές δόσεις ηλιοφάνειας. Η

 3. Aesthetic & Spa Awards

  institut esthederm news

  Aesthetic & Spa Awards

  Δυο βραβεία απέσπασε η Institut Esthederm, στο πλαίσιο της Τελετής Απονομής των Aesthetic & Spa Awards 2020, την Τετάρτη, 25 Φεβρουαρίου. Συγκεκριμένα, η Institut Esthederm κέρδισε το Gold βραβείο για το «Best Serum» της χρονιάς, με τον ορό Intensive Hyaluronic Serum, ο οποίος βασίζεται στον συνδυασμό 3 ειδών υαλουρονικού οξέος για άμεση ενυδάτωση του δέρματος και μείωση των ρυτίδων.

 4. Intensive Hyaluronic Eye Serum's Profile

  institut esthederm news

  Intensive Hyaluronic Eye Serum's Profile

  Ανακαλύψτε την καινοτομία της Institut Esthederm για την περιοχή των ματιών: Intensive Hyaluronic Eye Serum. Απολαύστε για 1η φορά τη μοναδική αίσθηση γεμίσματος, την αντιρυτιδική δράση, με αποτέλεσμα κατά του πρηξίματος και των μαύρων κύκλων, για φρέσκο και ξεκούραστο βλέμμα που διατηρεί τη νεανικότητά του.